UITGELICHT

Maak kennis met de merken die wij voeren.

Accu Tuinmachines

van Makita

Slimme technologie

Dankzij Makita, het moederbedrijf van Dolmar, kunnen wij u de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en tuingereedschap bieden. Makita en Dolmar lopen al jaren voorop als het gaat over milieubewuste, innovatieve producten voor het onderhoud van uw tuin. Zo ontwikkelde Makita bijvoorbeeld de Lithium-ion technologie, die nu beschikbaar is voor een groot aandeel van het tuinmachine assortiment.

Powertools

De uitwisselbaarheid van de 18 Volt accu’s met de powaertools van Makita zo als accu boormachines en dergelijke, maakt deze combinatie uniek en voordelig. De zelfde accus kunnen namelijk worden gebruikt op zowel de 2x 18 Volt tuinmachines als op de powertools, waardoor de aanschaf en gebruik van deze machines nog sneller wordt terug verdient.

Professioneel advies over ons tuingereedschap

Hebt u vragen over ons tuingereedschap? Niet helemaal zeker welke apparatuur het beste bij uw klus past? Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over onze machines, zodat u er veilig mee aan de slag kunt. Bezoek ons of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.